Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla güneş görmek

Rüyada birden fazla güneş görmek

Rüyada birden fazla güneş görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla güneş gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Rüyada birden fazla güneş görmek rahat şekilde yaşayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla oda görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada birden fazla yumurta görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla maymun görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla bebek emzirmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, geçiminin zor hale geleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kuzu görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla sevgili görmek malında azalmaya, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, gelirinin daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla cüzdan görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments