Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla altın görmek

Rüyada birden fazla altın görmek

Rüyada birden fazla altın görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, günlerini hastanede geçireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla altın gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla altın görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek hayatının tamamen altüst olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla altın yüzük görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalettir.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla sanatçı görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla makas görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, zorlukların son bulacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments