Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla uçak görmek

Rüyada birden fazla uçak görmek

Rüyada birden fazla uçak görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada birden fazla uçak gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada birden fazla uçak görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla horoz görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla at görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulur.

Rüyada birden fazla dolunay görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla tarak görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla arı görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına delalettir.

Rüyada birden fazla tavuk görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla inek görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments