Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla silah görmek

Rüyada birden fazla silah görmek

Rüyada birden fazla silah görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Rüyada birden fazla silah gördüyseniz:

  • Tolerans göstermeniz insanların sakinleşmesini sağladığı için, daha uzun süreli çözümler bulunmasına yardım edebilir.

Rüyada birden fazla silah görmek içini açmaya karar vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla muhabbet kuşu görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işarettir.

Rüyada birden fazla terlik görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada birden fazla adam öldürmek fikirlerinin çatışacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla maymun görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla soba görmek hata yapılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalettir.

Rüyada birden fazla alyans görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla fare görmek prestij kaybı yaşayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments