Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kıyafet görmek

Rüyada birden fazla kıyafet görmek

Rüyada birden fazla kıyafet görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, eline büyük paralar geçeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla kıyafet gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada birden fazla kıyafet görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla fare görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla alyans takmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada birden fazla yüzük takmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla polis görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla asker görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments