Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla asker görmek

Rüyada birden fazla asker görmek

Rüyada birden fazla asker görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rütbenin yükseleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla asker gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada birden fazla asker görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla koyun görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, maddi konuda zayıflayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla tarak görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla cüzdan görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla elbise görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla cenaze görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, büyük adımlar atacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla cenin görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments