Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla tarak görmek

Rüyada birden fazla tarak görmek

Rüyada birden fazla tarak görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, tatsız haberlerin alınacağına, bolluk içinde yaşamaya, imkânsızlıklarının biteceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla tarak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Rüyada birden fazla tarak görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla yumurta görmek hak yolundan ayrılmayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla altın görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla gemi görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla erkek görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek masa başı bir işe girileceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla balık görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments