Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla bilezik görmek

Rüyada birden fazla bilezik görmek

Rüyada birden fazla bilezik görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sıkıntılara neden olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, doğruluğu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla bilezik gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla bilezik görmek aile saadetinin de artacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada birden fazla uçak görmek büyük hatalar yapacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla sevgili görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para rivayet eder.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada birden fazla ayakkabı almak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla inek görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments