Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla bozuk para görmek

Rüyada birden fazla bozuk para görmek

Rüyada birden fazla bozuk para görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların son bulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Rüyada birden fazla bozuk para gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, borçların kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla bozuk para görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla sevgili görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla telefon görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla cenaze görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments