Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla cami görmek

Rüyada birden fazla cami görmek

Rüyada birden fazla cami görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, kişinin şansının artacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla cami gördüyseniz:

  • Sergilemek istediğiniz bir plan dahilinde bir ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada birden fazla cami görmek çok büyük başarılara imza atacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla yorgan görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla tarak görmek konforundan da ödün vereceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kadın görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, endişelerinden kurtulacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kuran görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada birden fazla beyaz köpek görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek asla yüksünmeyeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments