Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla yüzük görmek

Rüyada birden fazla yüzük görmek

Rüyada birden fazla yüzük görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, karşılığını bulacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla yüzük gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Rüyada birden fazla yüzük görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla altın yüzük görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla yüzük takmak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendisine şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla hediye almak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, lüksünün artacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla minare görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla elbise görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kötü yola sapmayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla araba görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments