Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla maymun görmek

Rüyada birden fazla maymun görmek

Rüyada birden fazla maymun görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla maymun gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada birden fazla maymun görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla cami görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla yumurta görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla güvercin görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla tesbih görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla hortum görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla araba görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments