Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kuran görmek

Rüyada birden fazla kuran görmek

Rüyada birden fazla kuran görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kuran gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Rüyada birden fazla kuran görmek bir takım sorunlar çıkacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, saygınlığa rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla koyun görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla kol saati görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla altın yüzük görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada birden fazla göz görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine inanılır.

Rüyada birden fazla sanatçı görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işarettir.

Rüyada birden fazla inek görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments