Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla bavul görmek

Rüyada birden fazla bavul görmek

Rüyada birden fazla bavul görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla bavul gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada birden fazla bavul görmek hep dua edeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla gömlek görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyle kavga etmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla güneş görmek başarılı ve kazançlı olacağına, herkesin yardımına koşacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla televizyon görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işarettir.

Rüyada birden fazla tavuk görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla diş görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına yorulur.

Rüyada birden fazla alyans takmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, dayanışma içinde kalacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments