Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla gömlek görmek

Rüyada birden fazla gömlek görmek

Rüyada birden fazla gömlek görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin kolaylaşacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada birden fazla gömlek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Rüyada birden fazla gömlek görmek dertlerin ve sorunların artacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kurt görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalettir.

Rüyada birden fazla hediye almak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla kalem görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada birden fazla kuran görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla akrep görmek düşünceli ve dalgın olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, insanlarla arasının iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla terlik görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla muhabbet kuşu görmek sıkıntısından kurtulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments