Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden çok ay görmek

Rüyada birden çok ay görmek

Rüyada birden çok ay görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada birden çok ay gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Rüyada birden çok ay görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla ay görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalettir.

Rüyada ayfon telefon görmek başarılarının daim olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayişiği görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek zorlukları teker teker aşacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret eder.

Rüyada saçindan bit ayiklamak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük ay görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments