Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla ay görmek

Rüyada birden fazla ay görmek

Rüyada birden fazla ay görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla ay gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada birden fazla ay görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden çok ay görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla ünlü görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalettir.

Rüyada birden fazla maymun görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla cin görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments