Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayişiği görmek

Rüyada ayişiği görmek

Rüyada ayişiği görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayişiği gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada ay ve güneşi beraber görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ay yıldız bayrak görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok büyük bir acı duyacağına delalettir.

Rüyada ay hilal görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, muradına eremeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş ay görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tam ay görmek birçok işin birlikte yapılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ay ve yıldız görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir sürü ay görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments