Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük ay görmek

Rüyada çok büyük ay görmek

Rüyada çok büyük ay görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük ay gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Rüyada büyük ay görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük ay görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ay büyük görmek saygın biri haline geleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir ay görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, amacına ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım ay görmek kırılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay güneş tutulması görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulur.

Rüyada birçok ay görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments