Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azgın boğa görmek

Rüyada azgın boğa görmek

Rüyada azgın boğa görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada azgın boğa gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Rüyada azgın boğa görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada azgın dalgalar görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada azgın inek görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet eder.

Rüyada azgın su görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada azgın deniz görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada azgın kedi görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada azgın suda yüzmek dertlerine çare bulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada azgın hayvan görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments