Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa kesildiğini görmek

Rüyada boğa kesildiğini görmek

Rüyada boğa kesildiğini görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada boğa kesildiğini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin.

Rüyada boğa kesildiğini görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sonuçtan memnun kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada boğaların saldırısına uğramak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada siyah büyük boğa görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada boğa kovaladığını görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada azgın boğa görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zamanının boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada boğa boynuzu görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaçan boğa görmek tüm arzularının yerine geleceğine, onun her zaman başında olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada boğanın saldırısına uğramak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments