Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa beslemek

Rüyada boğa beslemek

Rüyada boğa beslemek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada boğa beslemek gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Rüyada boğa beslemek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalet eder.

Rüyada sinirli boğa görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalettir.

Rüyada boğa sürüsü görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, evine haciz geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş boğa görmek güzel bir haber almaya, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, onunla yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, uzak bir yola gidileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın boğa görmek alkış alacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Rüyada boğanın konuştuğunu görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments