Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü boğa görmek

Rüyada ölü boğa görmek

Rüyada ölü boğa görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ölü boğa gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada ölü boğa görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına inanılır.

Rüyada iki tane boğa görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada birini suda boğarak öldürmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Rüyada boğa yavrusu görmek iş hayatında saygı göreceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına delalettir.

Rüyada boğa inek görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments