Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, duaların kabul olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek güzel sözler işiteceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok evin yıkıldığını görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada birçok bina görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, nimet ve berekete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinin yarım kalacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına tabir olunur.

Rüyada bina yıkılmak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada binanın yıkıldığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments