Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın yıkıldığını görmek

Rüyada binanın yıkıldığını görmek

Rüyada binanın yıkıldığını görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, iyi halini yitireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada yıkılacak bina görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılan bina görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, maddi zararının giderileceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments