Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok bina görmek

Rüyada birçok bina görmek

Rüyada birçok bina görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, ün sahibi olacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok bina gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada birçok bina görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok öğrenci görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, büyük borçların altında ezileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok kişiyle kavga etmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok deve görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada birçok çizme görmek karamsarlığa düşeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok merdiven görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret eder.

Rüyada birçok yunus balığı görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments