Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok evin yıkıldığını görmek

Rüyada birçok evin yıkıldığını görmek

Rüyada birçok evin yıkıldığını görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, açların doyacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dik durmaya çalışacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada birçok evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada birçok evin yıkıldığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evin kendiliğinden yıkıldığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada evinin yıkılacağını görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına işaret eder.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada evin odasının yıkıldığını görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments