Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek ticaret ehli kimse olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çok yoğun çalışacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bina yıkılması görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada binayı yıkılırken görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işinde en iyisi olacağına, sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments