Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir zaman görmek

Rüyada bir zaman görmek

Rüyada bir zaman görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir zaman gördüyseniz:

  • Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Rüyada eski zamanlara gitmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, mevki kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada öleceği zamanı bilmek sermaye kaybedeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada zaman görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, güven kaybına uğrayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek büyük rahatlık yaşanacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak derdin sona ereceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments