Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zaman görmek

Rüyada zaman görmek

Rüyada zaman görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada zaman gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada istediği zaman uçmak bekarlar için evlenmeye, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada zamansız adet görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada zaman makinası görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine yorulur.

Rüyada gecmis zamana gitmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek zararlarını telafi edeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ne zaman öleceğini öğrenmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir zaman görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments