Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanda yolculuk yapmak

Rüyada zamanda yolculuk yapmak

Rüyada zamanda yolculuk yapmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yönetici olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak hayatına yeni bir yön vereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada zamanda yolculuk görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada zaman yolculuğu görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamanda yolculuk etmek yapacağı planların altüst olacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine işaret eder.

Rüyada kalabalıkla yolculuk yapmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, büyük bir gelir toplayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemle yolculuk yapmak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, zorlukların artacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kamyonda yolculuk yapmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments