Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerleri kazmak

Rüyada bir yerleri kazmak

Rüyada bir yerleri kazmak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerleri kazmak gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Rüyada yeri kazmak elinin de bolluk göreceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada mezar yeri kazmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevineceğine işarettir.

Rüyada yerleri kazmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir yerleri kazmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulur.

Rüyada bir yeri kazmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer kazmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kazancının çok düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada ev yeri kazmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yer kazmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments