Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeri kazmak

Rüyada yeri kazmak

Rüyada yeri kazmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada yeri kazmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Rüyada mezar yeri kazmak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada yer kazmak hayırlı bir terfi alınacağına, yeni bir eve taşınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri kazdığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer kazdığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri kazmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, büyük mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerleri kazmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada define yeri kazmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yer kazmak yeni projelere atılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, paslı bir çiviye basabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments