Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yer kazmak

Rüyada bir yer kazmak

Rüyada bir yer kazmak kalp kırıklığı yaşanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına alamet eder.

Rüyada bir yer kazmak gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada yer kazdığını görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada define yeri kazmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ev yeri kazmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer kazmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada bir yer kazmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine inanılır.

Rüyada bir yerleri kazmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerleri kazmak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar yeri kazmak insanlarla bir araya geleceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments