Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer kazmak

Rüyada yer kazmak

Rüyada yer kazmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yeni bir yol çizileceğine, işlerinin gerileyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, deneyim kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer kazmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada bir yeri kazmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri kazdığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yerleri kazmak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer kazdığını görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada ev yeri kazmak sorunların birdenbire daha da artacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri kazmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir yerleri kazmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, parasını dikkatli harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada define yeri kazmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments