Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri kazmak

Rüyada bir yeri kazmak

Rüyada bir yeri kazmak kazancın günden güne artacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kafa dağıtacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri kazmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir yerleri kazmak şifa bulacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına yorulur.

Rüyada yeri kazmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yer kazmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ev yeri kazmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri kazmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri kazmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer kazdığını görmek üzüleceğine, ağlayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri kazdığını görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments