Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yeri kazmak

Rüyada ev yeri kazmak

Rüyada ev yeri kazmak çok sevinip işinin başına geçeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok eğleneceğine delalettir.

Rüyada ev yeri kazmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada ev yeri kazmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeri kazmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada mezar yeri kazmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri kazdığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri kazmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada yerleri kazmak çok kötü günler göreceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer kazmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kendisini ona adayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yer kazdığını görmek çalışkan bir kişi olunacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments