Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kötü gününden de geri duracağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz uzun vadeli planlar yapmanızı veya keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir yere geç kalmak bir sebeple başka yollar aranacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek hasta ve zor geçireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada bir yerlere geç kalmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gideceği yere geç kalmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada otobüse geç kalmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, büyük kazanç sağlanacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe geç kalmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ailesi ile mutlu olacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments