Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerin kazıldığını görmek

Rüyada bir yerin kazıldığını görmek

Rüyada bir yerin kazıldığını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kötü yollara gireceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerin kazıldığını gördüyseniz:

  • Sağlıkla, anlaşmalarla ilgili veya finansal konulara odaklanmalısınız.

Rüyada kazılmış yerler görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerin kazıldığını görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin kazıldığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kazılan toprak görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, darlık içine düşeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada kazılmış kuyu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış tarla görmek hoşluklarla karşılaşacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada kazılmış kabir görmek işlerinin günden güne bozulacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments