Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış yerler görmek

Rüyada kazılmış yerler görmek

Rüyada kazılmış yerler görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış yerler gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Rüyada kazılmış yerler görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerin kazıldığını görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada yerin kazıldığını görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağın kazıldığını görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada kabrinin kazıldığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış toprak görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada yolun kazıldığını görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments