Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış tarla görmek

Rüyada kazılmış tarla görmek

Rüyada kazılmış tarla görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kazılmış tarla gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kazılmış tarla görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada evinin kazıldığını görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada evin içinin kazıldığını görmek hem yıpranacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kazılmış yol görmek kalabalık günler geçirileceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerin kazıldığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada toprak kazılması görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış kabir görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Rüyada yerin kazıldığını görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments