Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri onarmak

Rüyada bir yeri onarmak

Rüyada bir yeri onarmak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, rahat bir hayat süreceğine, ancak yılmayacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri onarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada bir yeri onarmak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eski evi onarmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada mezar onarmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ev çatısı onarmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar onarmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ev onarmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bina onarmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, yardımının olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet onarmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments