Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar onarmak

Rüyada mezar onarmak

Rüyada mezar onarmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, kötü sözler duyulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine inanılır.

Rüyada mezar onarmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Rüyada mezar onarmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çatıyı onarmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada evin çatısını onarmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayatınızın neşe dolacağına delalettir.

Rüyada cami onarmak işinden ekmeğinden olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri onarmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavan onarmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet onarmak mal ve para biriktireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada çatı onarmak toplum için faydalı işler yapacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments