Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina onarmak

Rüyada bina onarmak

Rüyada bina onarmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalettir.

Rüyada bina onarmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada bina onarmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet eder.

Rüyada evi onarmak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada tavan onarmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, darlığa düşmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada balkon onarmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, durgun giden işlerin açılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet onarmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada çatıyı onarmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine yorulur.

Rüyada eski evi onarmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments