Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev çatısı onarmak

Rüyada ev çatısı onarmak

Rüyada ev çatısı onarmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, tatsız haberlerin alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısı onarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Rüyada ev çatısı onarmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısını onarmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı onarmak çok büyük paralar kazanılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, daha pozitif biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıyı onarmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, durumunuzun iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada eski bir evi onarmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, evlerindeki huzurun artacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ev onarmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi onarmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eski evi onarmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments