Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri ölçmek

Rüyada bir yeri ölçmek

Rüyada bir yeri ölçmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri ölçmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine istedikleri yoldan gidebilmeleri için özgür alan yaratmalısınız.

Rüyada yeri ölçmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına inanılır.

Rüyada metreyle yeri ölçmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada bir yeri ölçmek yeni işler yapılacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Rüyada buğday ölçmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada metreyle ölçmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada metre ölçmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye delalettir.

Rüyada tansiyon ölçmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada birşey ölçmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, karşılıksız bırakmayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments