Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer kazdığını görmek

Rüyada yer kazdığını görmek

Rüyada yer kazdığını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Rüyada yer kazdığını gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yer kazdığını görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı inanılır.

Rüyada yerleri kazmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yer kazmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri kazmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına inanılır.

Rüyada yeri kazmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ana baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev yeri kazmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer kazmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri kazmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments