Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini saklanmak

Rüyada kendini saklanmak

Rüyada kendini saklanmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kendini saklanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden saklanmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinden saklanmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada adamdan saklanmak huzursuzlukların son bulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işarettir.

Rüyada depremden saklanmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten saklanmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta saklanmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sorunların sürekli artacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments