Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamdan saklanmak

Rüyada adamdan saklanmak

Rüyada adamdan saklanmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işaret eder.

Rüyada adamdan saklanmak gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Rüyada adamdan saklanmak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Rüyada bir adamdan saklanmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yeni bir eve taşınacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yatakta saklanmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada camiye saklanmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğadan saklanmak sorunlarının günden güne azalacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada köprü altında saklanmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments