Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere atlamak

Rüyada bir yere atlamak

Rüyada bir yere atlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, endişelerin son bulacağına, şen kahkahalar atacağına, sıkıntıların artacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere atlamak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bir yere atlamak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, elde edilen nasibin artacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yere atlamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada yüksek yere atlamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, büyük düşüneceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten yere atlamak eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, elindeki imkanların artacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret eder.

Rüyada bir yerlerden atlamak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments